Le pera silhouette zadel Softail full length

Le pera silhouette zadel Softail full length is een duozadel voor verschillende  Harley Davidson ® Softail ® modellen van diverse bouwjaren. De zadels uit de silhouette serie zijn iets ronder en hebben iets meer vulling t.o.v. de bare bones serie. Tevens geven de Silhouette zadels meer steun in de onderrug.

De silhouette zadels zijn te verkrijgen met twee soorten vullingen:

  1. Foam
  2. Biker gel

Het verschil tussen Foam en biker gel is:

De Foam zadels hebben een zachtere vulling en dus ook een zachtere zit. De Biker gel zadels hebben een hardere vulling, die het gewicht  gelijkmatig verdeeld over het zadel. De Biker gel (gel in vaste vorm) zal zijn vorm nooit verliezen. De Biker gel heeft dus een stevigere zit dan de Foam modellen, en is uitermate geschikt voor langere ritten.

op dit moment hebben wij maar enkele zadels in de lijst staan. Indien u een ander zadel wenst of gevonden heeft via link motorcycle storehous kunt u het nr doorgeven en kan deze besteld worden levertijd zit tussen 2-5 dagen.

leveren naast deze firma ook zadels origineel Harley  Davidson , neem hiervoor gerust contact op of kom gezellig langs.

Mustang is er trots op de hoogste kwaliteit, de meest comfortabele vervangende motorzadels beschikbaar te maken en deze tegen redelijke prijzen aan te bieden. Elke Mustang-zadel wordt gemaakt in de V.S. en is zorgvuldig ontworpen, zodat de basisplaat, het schuim en de bekledingscomponenten samen de fijnste, meest comfortabele zadel vormen. Kan je niet wachten om er een te bemachtigen? Kies gewoon het zadel dat bij je motor past!

Er zijn meerdere zadels te verkrijgen staat die van jou er niet tussen, neem dan gerust contact op en zoeken samen een geschikt zadel uit.