Rating: 4.6666666666667 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sjak Schaaphok
2 maanden geleden

Echt een top gozer vakman en duidelijk een groot liefhebber...
Wat heeft hij zoal gedaan en waar is hij nu nog mee bezig : grote beurt gegeven ,tank ontroest ,brandstofpomp vervangen ,knipperlichten zwart gemaakt, highwaysteps, herspaakt met rvs spaken, kofferbeschermers, treeplanken, en nog veel meer originele harley vnl. WillieG geplaatst.
Moeilijk te vinden maar hij vind ze.
Warm adres altijd het gevoel dat je welkom bent.
Ik ben vaste klant .

Wytze Heida
2 maanden geleden

Bijna weer een jaar voorbij. Frequent bezoek aan CHEAPBIKESPARTS, waarbij de koffie altijd klaar en tijd voor een (motor)gesprek, kortom: een gezellige en gastvrije plek met vakkundige uitleg en werkuitvoering. Wens CBP en allen een goede Kerst en een mooi, vredig (met motorgeronk) en hopelijk een gezond 2023 toe.

Jeroen
3 maanden geleden

Motor op gehaald uit Assen. Spanners, beurt en lassen. Het redden van de bochten(kwaaltje) Service en kennis van zaken. Roadking FLHRCI classic komt vast nog eens langs voor onderhoud en koffie.

Eric
3 maanden geleden

Afgelopen week is de Harley opgehaald voor nieuwe banden en een beurt. Voor de zekerheid werden de spanners toch ff gecontroleerd. Onderhoud = behoudt....en dus spanners en lagers vervangen. Goeie service en er wordt meegedacht.... Thanks Jan

Dick Froma
5 maanden geleden

Super zaak. Zeer goede monteur. Lost problemen adequaat op en weet niet van opgeven.
Altijd geweldige ontvangst en heerlijke koffie.
Heeft er 100% een vaste klant bij.

Tim Otter
5 maanden geleden

Vandaag mijn Harley opgehaald bij Cheap Bikes and Parts. Zeer tevreden over het afgeleverde werk en kwaliteit. Top! Je voelt je gelijk thuis en wordt warm ontvangen door Jan Herman en Dre. Zeker een aanrader om het onderhoud van je motor hier te laten doen.

Winand Grooten
6 maanden geleden

De accu die ik ,minder dan een jaar geleden, had gekocht bij de accu-centrale in Leeuwarden gaf de geest: hij was duidelijk niet geschikt voor een Harley. Bij die lui moet je dus gewoon wegblijven. Ga liever naar Jan, want die weet tenminste wat je moet hebben, helpt en levert volgens afspraak. Ik denk wel zeker dat ik vaker naar DKV zal komen.

Nick
7 maanden geleden

Jan is een goede ondernemer die het belangrijk vindt dat zijn werk goed is. Hecht waarde aan zijn naam en wil die graag goed houden. Voor vragen, advies, geduld, onderdelen hij doet het allemaal.

Eric
7 maanden geleden

Afgelopen weken een aantal keren bij Jan-Herman langs geweest. Elke keer vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en een goed gesprek. Proefrit gedaan op een aantal motoren uit zijn shop en na goed advies afgelopen zaterdag de motor opgehaald. Een (klant) vriendelijk Harley gerelateerde zaak met een eerlijke eigenaar. Keep up the good work!!

Henk Mulder
een jaar geleden

vanmiddag bij Jan-Herman langs geweest om een aangeboden aanhanger voor achter mijn Harley te bekijken. Zeer vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. Aanhanger bekeken en na een korte onderhandeling gekocht, Heerlijk : een zaak met korte lijntjes die meteen kunnen beslissen, Ga zo door en wordt niet te massaal !! Een aanrader voor iedere Harley rijder.