Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Mulder
4 maanden geleden

vanmiddag bij Jan-Herman langs geweest om een aangeboden aanhanger voor achter mijn Harley te bekijken. Zeer vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. Aanhanger bekeken en na een korte onderhandeling gekocht, Heerlijk : een zaak met korte lijntjes die meteen kunnen beslissen, Ga zo door en wordt niet te massaal !! Een aanrader voor iedere Harley rijder.

Tim
4 maanden geleden

Versnellingskabel geknapt, dus kon niet meer rijden. Motor vervoeren op een kar was ook een probleem. Jan Herman gebeld en hij kwam direct de motor ophalen voor reparatie. Super service!

Wytze Heida
5 maanden geleden

Nu al enkele weken geleden de HD FLHX Street Glide gekocht bij Jan. Beetje opknap werk al gedaan door CheapBikes, maar in 2022 nog wat meer werk. Motor staat nu aan de oplader geparkeerd bij CheapBikes&Parts. Ik wens jullie allen een gezond, sportief en mooi (motor) jaar '22 toe!

Henk Jan de Vries
5 maanden geleden

Dit top bedrijf heeft me super geholpen met de verkoop van m’n motor. Mocht ik er weer een willen kopen zou ik dat zeker bij dit bedrijf doen. Eerlijke mensen zijn zeldzaam maar zij zijn dat zeker.

Stef
7 maanden geleden

Super bedrijf goede prijs eerlijk en vriendelijk persoon Goede serves Eerlijke onderdelen Ga er vaker heen

Wytze
9 maanden geleden

Ben blij dat ik Jan en dit adres via-via heb ontmoet. Hij heeft me enorm geholpen na een eenzijdig ongelukje. HD-motor wel naar opkoper gegaan. Nu, samen met Jan in 2021 op zoek naar andere HD en deze naar eigen wens ombouwen om weer in 2022 rij-klaar te zijn.

Edwin
9 maanden geleden

Prima adres voor onderdeden en onderhoud. Eigenaar is deskundig en denkt altijd met je mee. Heeft mijn Ironhead naar volle tevredenheid naar hardtail omgebouwd. Kortom het juiste adres voor alles wat met H-D te maken heeft!

Henry
9 maanden geleden

Gisteren bij jan langs geweest voor een rdw keurings setje meteen flink wat nutige info gekregen waar ik zekker wat mee kan ! Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is top en zekker een aanrader dit wordt zeker niet mijn enige bezoek bij cheapbikesandparts

Jean Pierre van der Walle
9 maanden geleden

Gepassioneerd en gedreven Harley-Davidson kenner.
Eerlijk, betrouwbaar en altijd het gevoel krijgen dat je welkom bent bij het team van Jan Herman Kussendrager.

Wij hebben een Harley gekocht bij Cheap Bikes and Parts en genieten elke keer weer van onze aankoop.
Geen verkooppraatjes, maar een eerlijk advies en een duidelijk verhaal.

Ook voor kleine dingen, zoals een litertje olie, of een bakkie koffie ben je er altijd welkom.

Kortom: Een echte AANRADER !

Linda & Jean Pierre

Rick Laurens
9 maanden geleden

Had goeie onderdelen gekocht maar paste toch niet zoals verwacht. Jan nam moeiteloos de onderdelen terug. Als klant voel je je bij Jan koning.