Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dick Froma
17 dagen geleden

Super zaak. Zeer goede monteur. Lost problemen adequaat op en weet niet van opgeven.
Altijd geweldige ontvangst en heerlijke koffie.
Heeft er 100% een vaste klant bij.

Tim Otter
een maand geleden

Vandaag mijn Harley opgehaald bij Cheap Bikes and Parts. Zeer tevreden over het afgeleverde werk en kwaliteit. Top! Je voelt je gelijk thuis en wordt warm ontvangen door Jan Herman en Dre. Zeker een aanrader om het onderhoud van je motor hier te laten doen.

Winand Grooten
2 maanden geleden

De accu die ik ,minder dan een jaar geleden, had gekocht bij de accu-centrale in Leeuwarden gaf de geest: hij was duidelijk niet geschikt voor een Harley. Bij die lui moet je dus gewoon wegblijven. Ga liever naar Jan, want die weet tenminste wat je moet hebben, helpt en levert volgens afspraak. Ik denk wel zeker dat ik vaker naar DKV zal komen.

Nick
3 maanden geleden

Jan is een goede ondernemer die het belangrijk vindt dat zijn werk goed is. Hecht waarde aan zijn naam en wil die graag goed houden. Voor vragen, advies, geduld, onderdelen hij doet het allemaal.

Eric
3 maanden geleden

Afgelopen weken een aantal keren bij Jan-Herman langs geweest. Elke keer vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en een goed gesprek. Proefrit gedaan op een aantal motoren uit zijn shop en na goed advies afgelopen zaterdag de motor opgehaald. Een (klant) vriendelijk Harley gerelateerde zaak met een eerlijke eigenaar. Keep up the good work!!

Henk Mulder
9 maanden geleden

vanmiddag bij Jan-Herman langs geweest om een aangeboden aanhanger voor achter mijn Harley te bekijken. Zeer vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. Aanhanger bekeken en na een korte onderhandeling gekocht, Heerlijk : een zaak met korte lijntjes die meteen kunnen beslissen, Ga zo door en wordt niet te massaal !! Een aanrader voor iedere Harley rijder.

Tim
9 maanden geleden

Versnellingskabel geknapt, dus kon niet meer rijden. Motor vervoeren op een kar was ook een probleem. Jan Herman gebeld en hij kwam direct de motor ophalen voor reparatie. Super service!

Wytze Heida
9 maanden geleden

Nu al enkele weken geleden de HD FLHX Street Glide gekocht bij Jan. Beetje opknap werk al gedaan door CheapBikes, maar in 2022 nog wat meer werk. Motor staat nu aan de oplader geparkeerd bij CheapBikes&Parts. Ik wens jullie allen een gezond, sportief en mooi (motor) jaar '22 toe!

Henk Jan de Vries
9 maanden geleden

Dit top bedrijf heeft me super geholpen met de verkoop van m’n motor. Mocht ik er weer een willen kopen zou ik dat zeker bij dit bedrijf doen. Eerlijke mensen zijn zeldzaam maar zij zijn dat zeker.

Stef
een jaar geleden

Super bedrijf goede prijs eerlijk en vriendelijk persoon Goede serves Eerlijke onderdelen Ga er vaker heen